Ett Foto I Timmen 14 Oktober -07:

Kl: 08:49
Öppnar dörren åt hundarna och tittar ut från "bron". Ser att det har regnat lite i natt och det är grått och mulet.


Kl: 09:38
Tagit fram lammben ur frysen då vi av en tillfällighet fick köpa ett helt lamm i grannskapet förra helgen, garanterat ekologiskt! Det ska bli "hotch-potch-soppa".


Kl: 10:45
Veckans skörd av tidningar som jag sitter och tittar i till kaffet... Bl.a Hemmets journal (som jag får av svärmor), hönstidning, hundsport (som jag haft sen jag skaffade första hunden -84 och jag har alla nummer kvar!), Digital-foto-för-alla förståss och flera mc-tidningar och denna vecka har vi även köpt ett par extra då jag är med i två av dom, bl.a bilden längst ner till höger är det jag på bilden.


Kl: 11:58
Jag går ut på gården och hundarna följer med och springer runt och busar. Lovisa är smart och ställer sig under traktorn där Timmy inte kommer åt henne.


Kl: 12:45
Det börjar småregna och är grått så jag tar på Lovisa täcket fast det egentligen inte är så kallt. Men hon tycker ändå det är lite ruggigt och vill vända hem efter bara en liten bit och sätter sig på rumpan och vägrar ta ett steg, hon är väldigt envis också! Men jag är minst lika envis och vinner den här gången och hon ger med sig till slut.


Kl: 13:51
Nu är vi varma i kläderna och regnet har slutat så vi travar på av bara farten och är fortfarande ute med en bra bit kvar hem.


Kl: 14:48
Nu har vi precis kommit hem och då smakar det bra med den varma soppan jag gjorde iordning innan vi gick. Förutom lammkött är det kål, morötter, potatis och purjolök.


Kl: 15:52
Går ut en stund igen och slänger blommorna i utekrukorna, som definitvt gjort sitt efter några frostnätter. Mer blir det inte gjort ute för sen börjar det regna igen.


Kl: 16:53
Det är ett evigt springande ut o in när man bor på landet... nu är jag ute för att stänga om hönsen. Närmast kameran är det gammelhönan som fyller tio år nästa år.


Kl: 17:55
Mamma fyller 65 och har åkt till Rhodos för att fira, jag provar att ringa för att gratta, får inget svar men sjunger in "Ja, må hon leva..." på telefonsvararen.


Kl: 18:59
Kvällen är alldeles becksvart i skogen där jag bor och jag sitter inne i stugvärmen, förutom just när bilden tas förståss då jag har gått ut (igen!) när jag ändå måste pusha på Lovisa att hon åtminstone ska ut o kissa då hon inte velat gå ut sen vi kom in från långpromenaden.


Kl: 20:00
Kollar e-posten där jag fått en bild på en schäfervalp som ett par jag känner tydligen skaffat... Ragge heter han.


Kl: 21:01
Bänkar mig framför TV:n med en kopp te för att titta på kvällens TV4-långfilm, Collateral med Tom Cruise.


Kl: 22:03
Sitter kvar framför TV:n med lite mys pys ljus...


Kl: 23:01
Filmen är inte riktigt slut än men jag släpper ut hundarna så dom hinner vara ute en stund innan läggdags.