Ett Foto I Timmen 20 November -07:

Kl: 09:05
Jag har nyss gått upp och Lovisa följer med in i badrummet och gör morgongymnastik.


Kl: 10:06
Kollar in dagens tisdagstema som är omgjord... det var lite svårt att komma på nåt.


Kl: 11:05
Provar mitt nya foto-stativ, det flexibla Gorillapod som går att sätta fast och som jag fick som belöning då jag fick ett foto (se 20 Mars, vass som speglar sig i vattnet) publicerat i senaste numret "Digital foto för alla".
Blev dock lite besviken på stativet som känns väldigt klent och knappt orkar hålla upp min kamera som ändå inte är lika tung som en riktig systemkamera, men är förståss glad för bilden som jag fick publicerad!


Kl: 12:05
På promenad med hundarna går jag förbi en hage med ett par norska Fjordhästar.


Kl: 13:00
Det är inte så kallt som det ser ut, utan bara precis under nollan men det höga luftfuktigheten gör att det ändå ser väldigt frostigt ut.


Kl: 14:00
Nästan hemma ser vi ett par rådjur på ett fält.


Kl: 15:00
Jag ska bort ikväll och ska ha glitter i håret (nej, jag ska inte lussa) så jag går upp på vinden och rotar bland julsakerna.


Kl: 15:49
Skulle behöva sova en stund för att orka med kvällen/natten men hinner inte annat än att ligga och vila en stund.


Kl: 17:10
Åker hemifrån, (ja så här ser min väg ut där jag bor mitt i skogen) jag ska på möhippa med några arbetskamrater.


Kl: 18:25
Den blivande bruden är kidnappad och utklädd till Lucia med morötter i kronan och försedd med lite dryck förs hon bort med bindel för ögonen.


Kl: 19:21
Vi firar på Harrys och efter lite mat får den blivande bruden, som nu fått ta av sig ögonbindeln, paket.


Kl: 20:27
Nu har hon fått ta av sig kronan också och vi hurrar ut våra lyckönskningar.
Sen är det dags för mig att gå till jobbet.


Kl: 21:31
Vi har nyligen bytt till ny datateknik på jobbet som det är problem med just idag, troligen beroende på nåt fel hos Telia, men vi är flexibla och ett par kollegor har gett sig iväg till annan ort för att sköta jobbet därifrån medans jag håller ställningarna "hemma". Den fina buketten är från ledningsgruppen med lyckönskningar vid teknikbytet så jag får sitta och njuta av den...


Kl: 22:25
Känner att natten kommer att bli lång så kaffeautomaten kommer att bli välanvänd, det finns alla möjliga sorter och jag börjar med Wiener melange.


Kl: 23:31
EFIT-dagen är snart slut men jag har många timmar kvar på mitt dygn. På den stora TV-skärmen visas bilder från övervakningskameran och det mest spännande är väl brandbilarna ;-) Godnatt!