Ett Foto I Timmen 22 December -07:

Kl: 00:05
EFIT-dygnet har precis börjat och jag avslutar min dag med att se en gammal konsert med Led Zeppelin på TV, musik som jag lyssnar på än idag...


Kl: 09:04
Tassar ut i köket, tänder adventsljusstaken och öppnar lucka 22 i räddningstjänstens julkalender.


Kl: 10:03
Jag har ingen julgran i år så julklapparna får ligga under jordgloben istället, söder om sydpolen...


Kl: 11:00
Jag har haft turen att få med ännu en bild i "Digital foto för alla", tornen på ortodoxa kyrkan i Riga där vi var i Maj. Nu är det nya vinster så den här gången ska jag få en Mp3-spelare.


Kl: 12:02
Sambon och jag åker in för att uträtta några snabba ärenden på stan, bl.a handla julklappar till hundarna på Djurspecialisten, grisöronen blir nog det mest uppskattade.


Kl: 13:08
Hundarna fick också följa med och vi går en promenad i Kronskogen bakom Parken Zoo och får syn på ett par pumor bakom dubbla stängsel. I bakgrunden hörs dom vita tigrarnas vrål, eller vad man nu ska kalla det... några vanliga mjau är det definitivt inte! Hundarna undrar nog vad det är...


Kl: 14:00
Åker till kompisen "K" som inte är hemma men har ställt ut ett fint paket till mig som tack för att jag hjälpte henne med hästen häromdagen, alldeles för snällt tycker jag... Där träffar jag en något mindre kisse, Algot tror jag det är.


Kl: 15:02
Hemma igen och jag griljerar skinkan då vi ska fira lite minijul eftersom jag jobbar på själva julafton.


Kl: 16:08
Håller på och dukar fram.


Kl: 17:08
Ute på trappen lyser tomten upp med värmeljus.


Kl: 18:05
Sen blir det lite godis framför TV:n.


Kl: 19:10
Släpper ut hundarna så dom får kissa, som vanligt hinner inte Lovisa mer än slå ner rumpan så är Timmy där och stör...


Kl: 20:16
Värmer mig lite glögg med mandel och russin.


Kl: 21:57

Sen fortsätter kvällen omväxlande mellan TV:n och datorn där vi bl.a tittar på en dvd från tidningen Wheels från sommarens raggarbilsträffar. Så det får bli sista bilden för i år. Godnatt!