Ett Foto I Timmen 7 Juli -07:

Kl: 09:08
Går upp, öppnar dörren för att släppa ut hundarna och går ut på trappen och konstaterar att himlen är jämngrå och det småregnar.... shit, ska eftermidda'ns planerade mc-tur regna inne?


Kl: 10:11
Borstar tänderna... dom här vanliga-vardags-rutin-bilderna blir ju inte så roliga men hur blir egentligen tandkrämen randig inuti tuben???


Kl: 11:09
Går ut till hönsen som är inne för stunden då det fortfarande småregnar. Så här stora har kycklingarna, som kläcktes i maj, hunnit bli.


Kl: 12:00
Sambon håller på med sitt projekt att skrota ner den gamla bussen från -62... går förbi och säger till att jag går iväg på promenad med hundarna.


Kl: 13:09
Passerar lagår'n med tjurarna som inte har förmånen att få komma ut på grönbete i väntan på sina framtida öden. Lovisa är lite nyfiken på dom och dom tittar lika nyfiket tillbaka, Timmy håller sig bakom mig där det känns tryggare.


Kl: 14:06
Är svettig när jag kommer tillbaka med hundarna efter att dragit på mig regnkläderna som kändes alldeles för täta och varma så jag tar en dusch.


Kl: 15:03
Dags för mat, kokar pasta. Efter mycket tvekan har vi ställt in mc-turen men tar nog nu bilen istället till Öknafestivalen och lyssnar på lite musik. Läs mer om det på http://oknafestivalen.se/.


Kl: 16:02
Ger hundarna mat innan vi åker, dom vill gärna åka bil så dom får följa med då man även kan vara ute där och så får dom sitta i bilen.


Kl: 17:22
Har precis parkerat och kommer samtidigt som ett av banden som står i tur på scen.


Kl: 18:11
Nu är dom på scen, Mushroom Sally, ett lokalt coverband.


Kl: 19:13
Publiken var liten... men lilla Sonja gillade Lucas Stark & Bruksorkestern som sjöng gamla skillingtryck, så gjorde även jag.


Kl: 20:11
Går ut ur tältet en stund och promenerar runt med hundarna.


Kl: 21:06
Som sagt så var det inte så mycket publik, men den var desto mer varierande!


Kl: 22:01
Dala-bandet Jimmy Lingon från min födelsestad Ludvika öste på bra.


Kl: 23:10
Till slut blev det lite fart på publiken också som här rockar loss till Doktor Åkes HurryGains som körde gamla Hurriganes covers, ni minns väl det finska rockbandet från slutet av -70 och tidigt -80 tal?


Kl: 00:03
Sist men inte minst Dag Vag med Stig Vig i mitten, behöver väl ingen närmare presentation?

Klicka här för fler vimmelbilder från festivalen!