Ett Foto I Timmen Söndag 14 December -08

Kl:08:56
Har just vaknat och börjar med att tända ljusstaken i köket.


Kl:10:08
Snön ligger kvar men det är ganska milt och slaskigt.


Kl:11:03
Dammsugit och torkat köksgolvet och lägger på en ny färgglad trasmatta som svärmor vävt åt mig.


Kl:12:12
Vi åker till Hälleforsnäs och gör vårt första besök på Lager157 i det gamla bruksområdet. Stort, rymligt och absolut ingen trängsel och vi gillar stuket med dom slitna väggarna som fått förbli orenoverade. Jag fyndar en kavaj som kostat 1200 kr och jag betalar 125 kr!!


Kl:13:17
Hundarna fick vänta i bilen en stund, men sen tar vi ut dom på promenad och går runt och tittar på dom övergivna industribyggnaderna på området. Miljöer som fascinerar och har en historia...


Kl:14:22
Sen åker vi hem till mina föräldrar som bor på orten och här har jag "parkerat" dom i soffan för att visa bilder på laptopen som står där bakom blommorna på bordet.


Kl:14:57
Efter maten och bildvisningen är det dags för kaffe.


Kl:16:04
Dags att åka hem och jag säger hejdå till min gamla katt som flyttade hem till mamma för många år sen då hon var kattvakt. Nu på ålderns höst (fyller 20 år i vår!!) trivs hon bäst i sängen med palmstranden bakom sig.


Kl:16:43
På vägen hem stannar vi till igen vid det gamla bruket då jag vill ta några kvällsbilder, visst kan ett övergivet industriområde också ha något vackert över sig...


Kl:17:37
Nu är vi hemma och granen som kom lagom till snön lyser upp i mörkret.


Kl:18:26
Fick med mig punchpraliner av mamma som jag häller upp i en skål och stoppar i mig.


Kl:19:16
Månen var stor och gul när vi var på väg hem i bilen för ett par timmar sen, men då stod den också så lågt att man bara skymtade den då och då och det gick inte att få nån bild. Nu när jag går ut och tittar har den stigit mycket högre och lyser upp mera nu.


Kl:20:29
Kavajen jag köpte, lite grällt foder kanske men helt klart värt 125 spänn!


Kl:21:25
Har börjat titta på Wallander men i första pausen sätter jag ,ig vid datorn och fortsätter och redigerar några bilder tagna vid bruksområdet idag.


Kl:22:22
Fortsätter att titta på Wallander, är det han som är mördaren tro?


Kl:23:16
Sluttittat på TV:n, väcker Lovisa under pläden då det är dags för hundarna att gå ut och kissa en sista gång innan läggdags.