Ett Foto I Timmen Söndag 22 Juni -08

Kl:00:05
Efit-dagen har precis börjat och det är årets kortaste natt, men nu är det dags att dra ner rullgardin och gå och lägga sig.


Kl:08:45
Godmorgon. Släpper ut hundarna för att morgonpinka, inget privatliv här inte fast Timmy försöker gömma sig bakom träden...


Kl:09:45
Går ner till hönsen och i ett gammalt lagårdsfönster som är igensatt med masonitskiva har fåglarna gjort hål och byggt bo. Förra året var det blåmesar, nu är det nån annan liten fågel som jag är osäker på vad den heter. Kollar i fågelboken och gissar på svarthätta då hanen som också är med och matar ungarna har en svart hätta, någon som vet?


Kl:10:36
Fixar paket till eftermiddagens "dubbelkalas".


Kl:11:40
Provar på "40-dagars-mascara", alltså att färga ögonfransarna men det funkar inget vidare på mig och inte har jag rätta tålamodet heller...


Kl:12:46
Ute på promenad med hundarna går jag förbi en liten verkstad. Det är mulet, lite ostadigt väder men ändå 19-20 grader.


Kl:13:51
Fortsätter promenaden mot idrottsplatsen där det fortfarande finns spår efter helgens midsommarfirande.


Kl:14:44
Hemma igen och vi får två besökare på fyra hjul.


Kl:15:54
Sen är det dags för oss att åka iväg på två hjul på kalaset och jag packar ner presenterna i packväskan, tur att det inte var så skrymmande paket.


Kl:16:59
Det är både min bror och brorson som ska firas, här är det den sistnämde som öppnar sina presenter och min mamma tittar glatt på.


Kl:18:17
Vi blir bjudna på god mat och sen blir det kaffe och tårta.


Kl:19:11
Dags för oss att åka hemåt och vi lämnar kalaset.


Kl:20:06
Vi får lite regn på oss när vi åker hem och det fortsätter en stund efter att vi kommit hem också, men nu kan det väl räcka... regntunnorna är ju redan fulla!


Kl:21:14
Hundarna hör nåt utanför och börjar skälla och Lovisa far upp på ryggstödet på kökssoffan som är hennes utkiksplats genom fönstret.


Kl:22:11
Sitter vid datorn och fixar med bilderna och har som vanligt svårt för att bestämma mig för vilka bilder jag ska ta med...


Kl:23:09
Hundarna går ut och kissar och jag följer med och knäpper en sista efit-bild, det är tacksamt att fota blommor med blixt i mörkret om man vill ha en svart bakgrund... Godnatt för den här gången!