Ett Foto I Timmen Lördag 6 September -08

Kl:07:38
Vi är på husvagnssemester längs skånska österlen och jag morgonrastar hundarna utanför campingen i Kivik, långt där framme ser man havet möta himlen...


Kl:08:19
Hittills har vi haft tur med vädret men den här dagen börjar i alla fall med regn, vi sitter i husvagnen och dricker kaffe efter frukosten.


Kl:09:20
Vi lämnar Kivik och GPS:en guidar oss mot Simrishamn.


Kl:10:17
Framme i Simrishamn har det slutat regna och t.o.m solen tittar fram och vi går en promenad bland fina hus och kullerstensgator.


Kl:11:35
Sen åker vi en liten bit till och kommer till Glimmingehus som är Nordens bäst bevarade borg från medeltiden.


Kl:12:12
Inne i ett av rummen, det här var stora salen som användes till bl.a fest. Dom små fyrkantiga hålen i fönstergluggarna var till för bjälkar att stödja vapnet på då dom låg där och sköt på fienden. Och kolla vilka rejäla takbjälkar...


Kl:13:28
Vi åker vidare söderut och passerar genom den lilla fiskebyn Skillinge där det är soldis över havet och jag tar ett kort genom bilfönstret.


Kl:14:19
Nästa stopp blir vid naturreservatet Sandhammaren som är Skånes sydöstra hörn där många fartyg gått på grund en gång i tiden. Vi tar en barfotapromenad på stranden med hundarna.


Kl:15:31
Sen blir det lite sen lunch i husvagnen.Kl:16:42
Nu har vi kommit till Löderups camping alldeles vid havet, en bil med husvagn har kört fast i den lösa sanden och sambon hjälper till att dra loss hela ekipaget backandes med våran husvagn bak... bra med fyrhjulsdrift!


Kl:17:21
Sitter vid husvagnen med utsikt över havet där båtarna passerar långt bort.


Kl:18:29
Vi hinner med ännu en strandpromenad med hundarna.


Kl:19:22
Sitter vid husvagen igen och tittar på solnedgången.


Kl:19:53
Här blev det många bilder på den skiftande himlen... så det här är samma vy som ovan.


Kl:20:33
Nu har det blivit mörkt så man inte ser havet längre men då tar jag fram min laptop och sitter ute en stund till, sambon tycker jag ser komiskt självlysande ut och lånar kameran och fotar ;-)


Kl:21:59
Vi har flyttat in i husvagnen och jag sitter vid datorn en stund till. Hundarna är helt slut av att varit på resande fot i flera dagar och vill sova så Lovisa är nerbäddad, godnatt!
(Mer bilder från husvagnssemestern finns bland projekt 365 bilderna).