Ett Foto I Timmen Tisdag 8 Januari -08

Kl: 08:23
Tittar ut genom köksfönstret, ni vet såna där gamla torpfönster med innanfönster (och avskavd målarfärg), det är knappt ljust utan gråmulet och dimmigt.


Kl: 09:16
Lite nyttigheter till frukost, C-vitaminer och Omega-3


Kl: 10:09
Ska ut på promnad med hundarna och tittar till hönsen först som inte har nåt emot att vara ute i snön och sprätta om det inte är för mycket.


Kl: 11:00
Vi blir omkörda av lantbrevbäraren och det ser nästan ut som han kör i diket i kurvan vilket han inte gjorde, tur det för han har inte varit vid våran brevlåda än... det dröjer nog ett par timmar till innan han kommer till oss.


Kl: 12:00
Nästan hemma och då ska Timmy alltid bära/busa med min vante, undrar varför mina vantar alltid går sönder?


Kl: 13:06
Jobbar eftermiddag och på väg till jobbet stannar jag till och köper lite mjölk och bröd, går ju bra att ha det stå i bilen hela dan när det är kylskåpskallt ute.


Kl: 15:37
Har en hel del att göra på jobbet och har inte möjlighet att direkt fota men har lilla kameran i fickan i fall att det blir nåt tillfälle... går på toa och just ja, där i fickan var ju alltså kameran. Så det får bli en bild på den tråkiga, stora, kala toan där någon ändå försökt lysa upp med lite julpynt i ett hörn. Men imorgon ska allt pynt bort.


Kl: 17:08
Dags för lite mat, värmer min matlåda i micron. Pasta med korv stroganoff.


Kl: 19:38
Går till kaffeautomaten för att ta mig en kopp och ett par pepparkakor. Ser i blixtens obarmhärtiga sken hur skitigt det är vilket inte syns så väl annars i det lite skumma hörnet, får nog ta och torka där lite nästa gång jag jobbar.


Kl: 21:07
Efter jobbet åker jag in i räddningstjänstens stora tvätthall, som vi får låna, och spolar av bilen med avfettning och högtryckstvätt.


Kl: 21:55
Hundarna blir som vanligt glada när jag kommer hem, Lovisa blir uppspelt och busar i biter som en tok i sin pipboll som hon fick i julklapp. Sambon som försöker titta på TV håller på att få nervsammanbrott av oljudet ;-)


Kl: 23:11
Förbereder sänggåendet, ska läsa i min bok en stund, den är riktigt spännande!