Ett Foto I Timmen Onsdag 10 Juni -09

Kl:03:03
På väg hem efter en "halvnatt" på jobbet, det har precis börjat regna och blir en massa reflexer när jag fotar genom bilrutan.


Kl:03:40
Redo för att gå och lägga mig.


Kl:09:27
Vaknar till (klockradion går alltid lite före), men ligger kvar och slumrar en stund till.


Kl:10:35
Nu är jag uppe och äter grötfrukost.


Kl:11:33
Går ut i bilen och hämtar födelsedagspresenten som jag köpte igår på väg till jobbet, den är till min bror som fyller år idag. En tvättborste med teleskopskaft till husbilen, (kanske inte vore så dumt till min bil heller som ju är ganska hög). Funderar på hur jag ska slå in den...


Kl:12:45
Alfons som är "ny på gården" tycker det är spännande att följa med till hönsen varje dag och kolla läget. Hönan till vänster ruvar och har en tidning som lite skydd för redet så det blir lite mer lugn och ro.


Kl:13:43
Ute på promenad med hundarna.


Kl:14:55
Presenten inslagen, det blev två paket då skaftet gick att skruva loss. Hade glömt att köpa kort men hittade ett gammalt häst-vykort som fick duga, skrev att han skulle få en häst och att det var tillbehör i paketen ;-) (nej, han är inte ett dugg hästintresserad).


Kl:16:29
Goda mackor på kalaset, men jag hade inte tid att stanna så länge...


Kl:17:24
Åker vidare och ska träffa ett gäng arbetskamrater på bäversafari, kommer några stänk regn och är bara 10 grader, hoppas på uppehåll i alla fall.


Kl:18:26
Då är vi på väg med 5 kanoter och man blev varm av att paddla så inte behövde man frysa.


En bonusbild då det var så vackert i Hjälmare kanal, jättemysigt!


Kl:19:15
Efter några kilometers paddling gick vi i land för en fikapaus, här spanar dom efter en kärrhök som vi såg.


Kl:20:46
På vägen hem fick vi äntligen se bävrarna! Troligen några ungar som simmade fram och tillbaka och t.o.m busade lite och dök med ljudliga plask.


Kl:20:47
En till bonusbild, minst tre bävrar var det, svårt att räkna då dom dök och var länge under vattnet och ploppade upp på ett helt annat ställe...


Kl:21:56
Hemma igen, knäpper på datorn på en gång då jag är nyfiken på att ladda in bilderna. Skrivbordsunderlägget är en fluga jag fotat och det får bli dagens sista bild.