Ett Foto I Timmen Söndag 22 Augusti -10

Kl:08:17
Morgonpromenad med hundarna på en camping vid havet i Bodø i nordnorge, får väl se vad den här dan har att erbjuda då resan går vidare...


Kl:09:14
En kopp kaffe efter frukosten och en liten datortund i husvagnen....


Kl:10:14
På väg in i duschen innan det är dags att lämna campingen.


Kl:11:11
Vi åker in i Bodø centrum, där finns en liten polisbil som heter Pelle ;-)


Kl:12:09
Vi besöker Bodø flygmuséum med mycket från 2:a världskriget, här demonstreras hur det gick till att starta ett propellerplan då en gubbe var tvungen att vara beredd att dra bort den andra då propellern gick igång.


Kl:13:10
Jag går ut till hundarna och vi promenerar runt lite och väntar på sambon som är kvar en stund till.


Kl:14:13
På väg vidare i bilen, det har börjat regna....


Kl:15:07
Rätt som det är får sambon som kör syn på en stor rovfågel på en sten vid havet... jag skriker stanna och springer ut med kameran men då flyger den iväg förstås... sen får han syn på en till och vi gör en paus och rastar hundar o lagar mat och jag lyckas få några bättre bilder vilket får bli dagens bild i mitt projekt 365.


Kl:16:20
Pausen är över och jag tar ett par bilder till innan vi packar in oss i bilen igen.... regnar lite mindre men tunga moln som drar ner över bergen.


Kl:17:15
Efter flera tunnlar varav den längsta för dagen är svartistunneln på 7,6 km kommer vi fram till svartisen som är Norges näst största glaciär, när vi tittar upp ser vi den tjocka iskanten uppe på berget.


Kl:18:03
Här ser man lite mer av glacären på andra sidan sjön, det gick båtar dit för den som ville komma närmare.


Kl:19:08
Vi ska precis åka av en bilfärja, det här var en kort överfart men ändå tråkigt, tidsödande och dyrt...


Kl:20:06
Dags för nästa bilfärja som vi fick vänta på nästan en timme.... passar på att promenera med hundarna under tiden.


Kl:21:16
Den största färjan hittills men vi är bara två bilar som åker med, den tar 50 minuter så jag går upp i den öde salongen och sitter vid datorn en stund.


Kl:22:04
Det blev sent med att stanna för natten pga färjorna och nu är det inte aktuellt att börja leta efter camping så vi stannar bara här på en p-ficka utmed en mindre väg vid en sjö, det får bli sista bilden för den här gången.