Ett Foto I Timmen Torsdag 25 November -10

Kl:08:16
Godmorgon, får som vanligt sällskap in på toan.


Kl:09:02
Tittar ut, det är yrsnö ute och jag undrar om jag kommer ut på min oplogade väg då jag ska iväg snart.... Det hade yrt igen redan igår kväll så jag hoppas 4-hjuldriften klarar det idag med!

 


Kl:10:06
Har tid hos veterinären kl 11, det är en bit att åka så det är bästa att åka i tid när det är dåligt väglag. Så här ser "min" lilla väg ut, men jag tog mig igenom!


Kl:11:00
Då jag var i god tid har jag hunnit rasta hundarna innan vi går in hos veterinären, fick komma in lite tidigare och Alfons har precis fått sin vaccinering och Lovisa ett förnyat recept på sin medicin.


Kl:12:21
Fortsätter att uträtta ett par ärenden, har tankat efter mycket om och men då inga pumpar funkade på första stället så jag fick åka till en annan mack... här har jag handlat hönsfoder och solrosfrön på Lantmännen.


Kl:13:26
Lät bilen stå kvar vid Lantmännen och har gått en dryg timmes promenad med hundarna. Bara ett par minus men isande kalla vindar så Lovisa får ha täcke fast hon inte är så förtjust i det. Snart tillbaka vid bilen...


Kl:14:12
Nu har jag precis kommit hem och tömmer hönsfodret i tunnor så mössen inte ska komma åt det. Upptäcker sen i nästa tomma tunna att där har en liten mus kommit ner (trots lock som tydligen inte satt på ordentligt) och inte kommit upp och dött, stackarn!


Kl:15:35
Har kommit in i värmen, fått i mig mat och fikar i brasans sken.


Kl:16:08
Ska jobba i natt så jag lägger mig och vilar en stund.


Kl:18:09
Dags för dusch...


Kl:19:13
Sitter vid datorn, uträttar bankärenden.


Kl:20:05
Bytt dator och sitter i soffan med laptopen nu, äter ett par clementiner.


Kl:21:27
Dags att åka till jobbet, det småsnöar och är -6 grader.


Kl:22:24
I köket på jobbet och hämtar en kopp kaffe för att hålla mig vaken resten av natten...