Ett Foto I Timmen Onsdag 9 Mars -11

Kl:05:45
Dags att börja dagen, ovanligt tidigt för mig, särskilt med tanke på att det är en ledig dag...


Kl:06:50
I bilen på väg till Strömsholm och solen är på väg upp.


Kl:07:37
Framme vid djursjukhuset, det är Lovisa (närmast i bild) som ska ta bort ett par skadade tänder och ska sövas ;-(, Alfons är bara med som sällskap.


Kl:08:33
Nu har Lovisa blivit inlagt och jag går en promenad med Alfons, det sägs att det ska bli regn men än så länge är det fint väder!


Kl:09:45
Tillbaka vid djursjukhuset ser jag en av vårdarna ute med en hund som tycks vara helt förlamad i bakdelen som måste hållas upp med ett band under magen och här tror jag den får hjälp att kissa. Då är jag ändå tacksam att Lovisa bara behöver dra ut ett par tänder!


Kl:10:18
Tar en tur till Västerås och Media Markt där jag köper en liten portabel extern hårddisk, bäst och passa på då dom snart får nån extra skatt och går upp i pris.


Kl:11:28
Nu är jag på väg mot Eskilstuna och har stannat i Kvicksund för att gå en promenad med Alfons som fått vänta i bilen en stund, det har börjat mulna på.


Kl:12:15
Handlar med mig mat från vietnamesen som jag tänkte äta på jobbet då jag ska in på ett möte.


 

Kl:14:45
Klar på mötet och tar ut Alfons igen för promenad. En arbetskamrat har tagit premiärturen på mc:n till jobbet... fast lite fusk tycker jag det är då den har tre hjul ;-), passar på att tvätta bilen på jobbet också.


Kl:15:46
Har inte hört nåt än från djursjukhuset men åker ändå tillbaka då det inte är nån idé att åka hem emellan, snart måste hon väl vara klar för hämtning?? Det har börjat regna så biltvätten var förgäves...


Kl:16:07
Köper tuggben till Alfons och sitter i väntrummet och pratar lite med en annan hundägare med den här ovanligt färgade jaktlabradoren, matten berättar att det endast finns ett fåtal i Sverige av den här röda varianten som här benäms som gul. Får besked att det dröjer minst ett par timmar till innan Lovisa är klar ;-(.


Kl:17:00
Åker tillbaka till Västerås och går in en sväng på IKEA och handlar ett par småsaker för att fördriva tiden.


Kl:18:00
På motorvägen på väg tillbaka till Strömsholm, regn, regn, regn...


Kl:19:01
Äntligen får jag min lilla älskling och vi går en liten kissrunda innan vi hoppar in i bilen, hon känner sig nog lite ynklig, stackarn.


Kl:20:12
Hemma igen efter en låång dag, värmer lite kvällsmat i micron.


Kl:21:21
Lovisa har lite svårt att komma till ro så jag bäddar ner henne under en varm pläd i min säng, då somnar hon och resten av kvällen tillbringar jag vid datorn tills det är läggdags, godnatt!