Ett Foto I Timmen Onsdag 27:e November -13

Kl:00:18
Efit-dygnet har börjat. Men först en natts sömn så jag går och lägger mig och läser lite i Härliga hund innan det är dags att släcka.


Kl:08:44
Nyvaken, tassar ut i köket för att börja med frukost.


Kl:09:37
Celine har varit ute en snabbis och kissat men som vanligt har hon krupit in under täcket igen...


Kl:10:38
Nu har fröken klivit upp ur sängen och då är det dags för kloklippning, husse håller och matte klipper.


Kl:11:39
Åker in till stan för att veckohandla. Eskilstuna fotoklubb har en liten utställning på ICA Ekängen och här är mina tre bidrag (fotade med mobilen).


Kl:12:20
Vi har åkt vidare till "vår" affär och medans mannen handlar går jag en promenad till Parken Zoo med Celine. Den här statyn var hon först lite skeptisk mot, skällde och reste ragg, men med lite frolic i krukan glömde hon bort den konstiga damen.


Bonusbild:
Det här lejonet brydde hon sig däremot inte om... men såg lite fundersam ut när hon hörde dom riktiga lejonen/tigrarna och deras vilda rytande...


Kl:13:29
Senaste tiden har det luktat bränt om bilen vid några tillfällen och nu hände det igen. Mannen kollar och ser några löv som ramlat ner i motorutrymmet ner på grenrören som blir varma, så där har vi nog svaret!


Kl:14:33
Går ut en sväng till med Celine då det är riktigt vackert väder och 9 grader varmt!


Kl:15:31
Det börjar skymma och solen har gått ner för 23 minuter sedan enligt en app jag har... den har varit uppe 6 timmar och 53 minuter idag. Dagarna blir 3-4 minuter kortare varje dag tills det vänder.


Kl:16:31
Fikar efter maten... hoppsan det blev visst liite godis också ;-)


Kl:17:36
Tar itu med disken, ingen diskmaskin här inte...


Kl:18:31
Ger hönsen lite fotvård, några har klor som har växt för långt och den här har lite kalkben som jag skrubbar med rotborste och såpa så det blöder lite, sen smörjer jag på fett och efter några behandlingar brukar dom bli fina igen.


Kl:19:43
Har fått tips om en websida med bra stövlar som har rea nu, tyvärr hittar jag nästan inget i min storlek till reapris ;-(


Kl:21:02
"Alla är fotografer" med Shyffert och Rheborg börjar, det måste jag ju se! Det får bli dagens sista bild för sen sätter jag mig bara vid datorn igen...


Lämna gärna en kommentar i Gästboken!
__________________________________