6 svar på ”Bild 019: Fredag 19 Januari Kl 11:44”

 1. Kanonbild, som vanligt! Ja nu har vi snö, o mer kommer ner just nu. Men nu har plogbilarna kommit ikapp så nu är det lugnt. Hade ett par dagar när man inte kunde komma fram med bil, det kan bli lite besvärligt. Och jyckar med korta ben gillar inte när det är för mycket snö. Blinka är lite fin i kanten o vill gärna trippa fram .
  Ha en fortsatt fin helg

  • Tack Paula! Den här jycken riskerar i alla fall inte att försvinna i djup snö… inte fryser hon heller 😉 Sköt om er!

 2. Kul att du hittade mig, för då hittade jag dig. Ser att vi har gemensam vän i Paula (kanske var det hos henne du hittade mig)
  Vilka fina bilder! Skaplig konstrast mellan dina hundraser, men å andra sidan var det ju det här också med boxer och fralla.
  Man ser inte leonberger lika ofta nu som för ca 15-20 år sen. Har dom minska i registreringar?

  • Leonbergern är inte min utan en kompis till mina två Bostons, så har inte riktigt koll på hur registreringsstatistken för dom ser ut… Visst var det via Paula jag hittade din sida när jag surfade runt!

Kommentarer är stängda.