4 svar på ”Bild 086: Tisdag 27 Mars Kl 11:44”

  1. Vårkänslorna spirar för fullt. Mina grabbar har bra smak när det gäller tjejer.

  2. Hej, blir han renslickad i öronen tro? Så gör Blinka, hon tvättar öronen på mina katter. Gulligt…
    Om du är i finnskogarna lär du nog råka ut för kolbullar, speciellt på miltändning och dylikt. Jag tycker det är jättegoda, men nu var det ganska tidigt på dagen för något så stadigt, för mig iaf. Men kön ringlade lång så alla tyckte inte som jag, o tur var väl det!
    Glad Påsk från mig i pörtet. flyttar förresten om en månad, men bara här inom byn. Annefors 33B blir nya adressen. hoppas du hälsar på i sommar

    • Här var det bara flickorna som blev rena om öronen. Har varit på kolmila här i Sörmland där det fanns kolbullar men köpte aldrig några då… Glad Påsk på dig och dina pälsklingar!

Kommentarer är stängda.