Bild 308: Söndag 4 November Kl 20:26

Hade inte möjlighet att åka till kyrkogården igår kväll på Alla Helgons dag så tar en sväng idag istället efter biobesök och fantastiska filmen ”Bohemian Rhapsody”, kanske fick jag med lite norrsken också?

Till skillnad mot att det brukar vara massor med folk på Alla Helgons dag är jag nästan helt ensam bland alla ljus… en häftig känsla…

Det står på en skylt att man inte får ställa ljus på fontänlocket bland kransarna pga. brandrisken, medans jag står där börjar det spraka och ett ljus har smält och det börjar brinna i en krans men som tur är lyckades jag släcka!

Sen fortsätter jag till pappas grav där mamma och jag varit tidigare på förmiddagen och tänt ljus, ikväll vakar en ängel där 😉

2 svar på ”Bild 308: Söndag 4 November Kl 20:26”

Kommentarer är stängda.