4 svar på ”Bild 150: Onsdag 30 Maj Kl 20:12”

  1. Hej, sommaren kom för fort för mig. Kan inte hitta något att fota för det finns ett överflöd. Gillar inte överflöd i naturen. Ljuset är för starkt för att fota mitt på dagen med min kamera, blir alldels för hårda färger. Nu klagar jag bara, flåt, egentligen skulle jag bara skicka en liten hälsning och beundra dina foton, som vanligt. Pratade med Eero Mäkivierikko härom dagen om att jag hade kontakt med dig på nätet. Han har brutit vristen och sitter i rullstol, men är lika intensiv och levande ändå. Och inget fel på hans minne, kom ihåg er förstås.
    Ha det gott i värmen!

    • Håller med att ljuset är för hårt och tråkigt att fota i mitt på dagen! Vad roligt att du pratat med Eero, ska berätta det för mamma, hälsa från oss om du träffar honom igen och hoppas han kryar på vristen!

  2. Jag är så mycket hemma, jobbar här, har intresset här och åker sällan iväg. Därför tycker jag att det är avkopplande att åka iväg. Men kanske inte att åka iväg på ärenden till stan, utan mer att åka bort en natt eller två. Härlig sommarbild från din trädgård blev det i alla fall.
    /P

Kommentarer är stängda.