Bild 249: Lördag 5 September Kl 12:16

Åker till Hedlandets naturreservat och går en runda med hundarna och bland några träd är det full aktivitet med småfåglar och jag spanar en stund och bland talgoxar och blåmesar ser jag även en liten trädkrypare.

En söt liten fågel som man inte ser så ofta och länge sen jag lyckades med några bilder på den så det var kul!

Går en liten bit till och passerar en gård med höns som går fritt, en svart avviker från gänget och springer mot skogen istället för till hönsgården, men när jag tittar närmare ser jag att det är en svart fasantupp!

Den är ganska orädd och flyger inte iväg när jag närmar mig lite, men gömmer sig bland riset så svårt att få bra bilder….

1 svar på ”Bild 249: Lördag 5 September Kl 12:16”

  1. Tjusiga bilder. Ja det är en väldig aktivitet på småfåglar därute nu.

Kommentarer är stängda.